Titi & Őri Apartmanok

9740 Bükfürdő,
Termál krt. 13.
Telefon: +36303680613
E-mail küldése

Bemutatkozás

Bemutatkozás

“Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.”

Egyedi stílusú vendégházainkban szeretettel várjuk a Bükfürdőn pihenni vágyókat. Kedves vendégeink számára a Termálfürdő csendes nyaraló övezetében, a Gyógyfürdő bejáratától 300 méterre kínálunk szálláslehetőségeket. Nálunk a háziak és más vendégek jelenléte nélkül pihenhetnek zavartalanul. Csak olyan szállást kínálunk, amelyet mi is elvárunk, ha pihenni vágyunk! Saját kerttel, terasszal és zárt parkolóval rendelkező apartmanjainktól a vendéglők, üzletek néhány percnyi sétával elérhetőek. Vendégeink a partner éttermeinkben 10 %-os kedvezményben részesülnek az étel- és italfogyasztás árából. Gondoltunk a kisgyermekes családokra is. Különféle játékokkal, etetőszékkel, gyermekággyal szolgáljuk a család kényelmét. Kerékpárjainkkal - melyeket ingyenesen biztosítunk - vendégeink bebarangolhatják a környék tájait, felfedezhetik látnivalóit.


 

Titi Family Apartman Bükfürdő, Termál krt. 13.

A vidéki hangulatban átépített és berendezett Titi Family Apartmanunkat 2-7 fős családok, illetve mozgássérült vendégek számára ajánljuk. A ház földszintje teljesen akadálymentesített, kerekesszékkel könnyen megközelíthető és használható.

 

 


Titi Classic Apartman Bükfürdő, Fűzfa utca 4.

A klasszikus hangulatban berendezett, modern eszközökkel rendelkező Titi Classic Apartmanban 3+1 fő kényelmes nyaralása biztosított, azonban ha csak kettesben szeretnének elbújni a világ elől, szívesen látjuk Önöket Bükfürdőn.

 

 


Titi Trendy Apartman Bükfürdő, Fűzfa utca 4.

A trendi stílusú, modern belőépítészeti elemekkel és bútorokkal berendezett, korszerű  eszközökkel rendelkező Titi Trendy Apartmanban 3+1 fő kényelmes nyaralása biztosított, azonban e házunkban szívesen látjuk a fiatalos, és modern izlésű párokat is.

 

 


Titi Verde Alpi Apartman Bükfürdő, Juharfa sor 4.

Titi Verde Alpi Apartmanunk külső kőfalával és belső faburkolataival az alpesi házak hangulatát őrzi. Az 50 m2-es földszint + tetőtér elrendezésű ház korszerűsítésén és csinosításán folyamatosan dolgozunk, de már most is kellemes pihenést biztosít akár 4+1 fő részére. Amennyiben családdal, vagy kettecskén, netán egyedül szeretnék átélni az Alpok adta megnyugtató életérzést, a legjobb választás a Titi Verde Apartmanunk.


Őri Apartman Bükfürdő, Juharfa sor 11.

Gyógykúrára érkező vagy csak egyszerűen pihenni vágyó, eleganciát kedvelő vendégeinknek ajánljuk Bükfürdő csendes nyaraló övezetében található, 2019. évben felújítotott családi nyaralónkat.
A házban 5+2 fő kényelmes nyaralása biztosított, de ha csak kettesben jönnének a párjukkal, akkor is szívesen látjuk Önöket. 
 


Őri Deluxe Apartman Bükfürdő, Juharfa sor 11.

2016. októbertől várja kedves vendégeit Őri Deluxe Apartmanunk, ahol 6-10 fő nyaralása biztosított télen – nyáron.  Ezt a házunkat azoknak a kedves vendégeinknek ajánljuk, akik szeretik, ha a nyaralás alatt is együtt a család apraja-nagyja, és ide várjuk azokat kisebb baráti társaságokat, munkahelyi kollektívákat, akik szívesen szerveznek közös pár napos kiruccanást. Örömmel látjuk a nagycsaládosokat és az 1-2 gyermekes pihenni vágyó párokat is és minden olyan kedves vendéget, aki szállodai minőségű és mégis kellemes otthonos környezetben érzi jól magát nyaralása idején. Titi & Őri Apartmanok - Magyar