Titi & Őri Apartmanok

9740 Bükfürdő,
Termál krt. 13.
Telefon: +36303680613
E-mail küldése

Bemutatkozás

Bemutatkozás

“Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.”

Egyedi stílusú vendégházainkban szeretettel várjuk a Bükfürdőn pihenni vágyókat. Kedves vendégeink számára a Termálfürdő csendes nyaraló övezetében, a Gyógyfürdő bejáratától 300 méterre kínálunk szálláslehetőségeket. Nálunk a háziak és más vendégek jelenléte nélkül pihenhetnek zavartalanul. Csak olyan szállást kínálunk, amelyet mi is elvárunk, ha pihenni vágyunk! Saját kerttel, terasszal és zárt parkolóval rendelkező apartmanjainktól a vendéglők, üzletek néhány percnyi sétával elérhetőek. Vendégeink a partner éttermeinkben 10 %-os kedvezményben részesülnek az étel- és italfogyasztás árából. Gondoltunk a kisgyermekes családokra is. Különféle játékokkal, etetőszékkel, gyermekággyal szolgáljuk a család kényelmét. Kerékpárjainkkal - melyeket ingyenesen biztosítunk - vendégeink bebarangolhatják a környék tájait, felfedezhetik látnivalóit.


 

Titi Family Apartman Bükfürdő, Termál krt. 13.

Titi Family Apartmanunkat 2-7 fős családok, illetve mozgássérült vendégek számára ajánljuk. A ház földszintje teljesen akadálymentesített, kerekesszékkel könnyen megközelíthető és használható.

 

 


 

Titi Classic Apartman Bükfürdő, Fűzfa utca 4.

Ha a család vagy a barátok számára nem elegendő a hely a Termál körúti vendégházunkban, az utca túl oldalán a szomszédban, a kisebb Titi Classic Apartmanunkat ajánljuk a családot elkísérő nagymama és nagypapa számára.

Titi Classic Apartmanunkat 2-4 fő számára rendeztük be egyedi klasszikus hangulatban.

 


Titi Trendy ApartmanTiti Trendy Apartman Bükfürdő, Fűzfa utca 4.

Ha kettesben jönnének a párjukkal, vagy a család és a barátok számára nem elegendő a hely a Titi Family Apartmanban, ajánljuk az utca túloldalán, a szomszédos Titi Trendy Apartmanunkat.

A Titi Trendy Apartman 2-4 fő számára biztosít kényelmes pihenést. A luxus igényeket kielégítő Apartmant 2015. évben a legmagasabb műszaki tartalommal és igényes berendezésekkel varázsoltuk újjá, modern hangulatban.


Őri ApartmanŐri Apartman Bükfürdő, Juharfa sor 11.

A klasszikus elegancát sugárzó, kényelmes, 80 m2-es Őri Apartmanunkat a hosszabb kikapcsolódásra vágyó  2-7 fős családok, illetve baráti társaságok számára ajánljuk.

 

 


Őri Deluxe ApartmanŐri Deluxe Apartman Bükfürdő, Juharfa sor 11.

Legújabb vendégházunk 2016. évben készült el. Az Őri Apartmannal szomszédos Őri Deluxe Apartmanban  80 m2-en 3 hálószoba 2 fürdőszoba, nappali, étkező konyha szolgálja 6-10 fő nyugodt pihenését. Elsősorban azoknak a kedves vendégeinknek ajánljuk, akik szeretik, ha a nyaralás alatt is együtt a család apraja-nagyja, és ide várjuk azokat kisebb baráti társaságokat, munkahelyi kollektívákat, akik szívesen szerveznek közös pár napos kiruccanást. Örömmel látjuk a nagycsaládosokat és az 1-2 gyermekes pihenni vágyó párokat is és minden olyan kedves vendéget, aki szállodai minőségű és mégis kellemes otthonos környezetben érzi jól magát nyaralása idején.Titi & Őri Apartmanok - Magyar