Elérhetőségek

Titi & Őri Apartmanok

Cím: 9740 Bükfürdő,
Termál krt. 13.
Telefon:
+36303680613
Mobil:
+36702515530
E-mail:
titiapartman@gmail.com
Őri Beáta...

Őri Beáta & Gáspár TivadarBemutatkozás


AKTUÁLIS HÍREINK:

Kedves Vendégeink! Nyaralóházainkban nagy szeretettel várjuk Önöket! A környék és vendégházaink jelenleg biztonságosak. Minden apartmanunk csak egyben foglalható, így csak Önök (más vendégek jelenléte nélkül) tartózkodnak a házban. A tőlünk jól megszokott alapos takarításon túl a koronavírus fertőzés elkerülése érdekében apartmanjainkban fertőtlenítőszeres tisztítószerekkel takarítunk. Kéz- és felületfertőtlenítő szerek kihelyezésével óvjuk Vendégeink egészségét. Lehetőségeink szerint, esetleges egyedi kéréseiknek is eleget teszünk.


“Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.”

Egyedi stílusú vendégházainkban szeretettel várjuk a Bükfürdőn pihenni vágyókat. Kedves vendégeink számára a Termálfürdő csendes nyaraló övezetében, a Gyógyfürdő bejáratától 300 méterre kínálunk szálláslehetőségeket. Nálunk a háziak és más vendégek jelenléte nélkül pihenhetnek zavartalanul. Csak olyan szállást kínálunk, amelyet mi is elvárunk, ha pihenni vágyunk! Saját kerttel, terasszal és zárt parkolóval rendelkező apartmanjainktól a vendéglők, üzletek néhány percnyi sétával elérhetőek. Vendégeink a partner éttermeinkben 10 %-os kedvezményben részesülnek az étel- és italfogyasztás árából. Gondoltunk a kisgyermekes családokra is. Különféle játékokkal, etetőszékkel, gyermekággyal szolgáljuk a család kényelmét. Kerékpárjainkkal - melyeket ingyenesen biztosítunk - vendégeink bebarangolhatják a környék tájait, felfedezhetik látnivalóit.


 

Titi Family Apartman Bükfürdő, Termál krt. 13.

A vidéki hangulatban átépített és berendezett Titi Family Apartmanunkat 2-7 fős családok, illetve mozgássérült vendégek számára ajánljuk. A ház földszintje teljesen akadálymentesített, kerekesszékkel könnyen megközelíthető és használható.

 

 


Titi Classic Apartman Bükfürdő, Fűzfa utca 4.

A klasszikus hangulatban berendezett, modern eszközökkel rendelkező Titi Classic Apartmanban 3+1 fő kényelmes nyaralása biztosított. Amennyiben csak kettesben szeretnének elbújni a világ elől, szívesen látjuk Önöket a Titi Classic Apartmanban.

 

 


Titi Trendy Apartman Bükfürdő, Fűzfa utca 4.

A trendi stílusú, modern belsőépítészeti elemekkel és bútorokkal berendezett, korszerű  eszközökkel rendelkező Titi Trendy Apartmanban 3+1 fő kényelmes nyaralása biztosított. E házunk különösen közkedvelt a fiatalos és modern ízlésű párok körében.

 

 


Titi Verde Alpi Apartman Bükfürdő, Juharfa sor 4.

Verde Alpi, azaz zöld Alpok. Titi Verde Alpi Apartmanunk zöldes kőfalával és belső faburkolataival az alpesi házak hangulatát őrzi és kellemes pihenést biztosít akár 4+1 fő részére is. Amennyiben családdal vagy kettesben, netán egyedül szeretnék átélni a büki gyógyvíz és az Alpokalja adta felüdülést, a legjobb választás a Titi Verde Apartmanunk.

 


Őri Apartman Bükfürdő, Juharfa sor 11.

Gyógykúrára érkező vagy csak egyszerűen pihenni vágyó, eleganciát kedvelő vendégeinknek ajánljuk Bükfürdő csendes nyaraló övezetében található, 2019. évben felújított családi nyaralónkat.
A házban 5+2 fő kényelmes nyaralása biztosított, de ha csak kettesben jönnének a párjukkal, akkor is szívesen látjuk Önöket.

 


Őri Deluxe Apartman Bükfürdő, Juharfa sor 11.

Őri Deluxe Apartmanunkban 6-10 fő üdülése biztosított télen – nyáron.  Ezt a házunkat azoknak a kedves vendégeinknek ajánljuk, akik szeretik, ha a nyaralás alatt is együtt van a család apraja-nagyja, de ide várjuk azokat a kisebb baráti társaságokat, munkahelyi kollektívákat is, akik szívesen szerveznek közös pár napos kiruccanást Bükfürdőre és környékére. 
Vissza az előző oldalra!
Titi & Őri Apartmanok - MagyarTiti & Őri Apartmanok - DeutschTiti & Őri Apartmanok - English