Elérhetőségek

Titi & Őri Vendégházak

Cím: 9740 Bükfürdő,
Termál krt. 13.
Telefon:
+36303680613
Mobil:
+36702515530
E-mail:
titiapartman@gmail.com
Őri Beáta...

Őri Beáta & Gáspár TivadarBemutatkozás


“Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.”

Egyedi stílusú vendégházainkban szeretettel várjuk a Bükfürdőn pihenni vágyókat. Kedves vendégeink számára a Termálfürdő csendes nyaraló övezetében, a Gyógyfürdő bejáratától 300 méterre kínálunk szálláslehetőségeket. Nálunk a háziak és más vendégek jelenléte nélkül pihenhetnek zavartalanul. Csak olyan szállást kínálunk, amelyet mi is elvárunk, ha pihenni vágyunk! Saját kerttel, terasszal és zárt parkolóval rendelkező apartmanjainktól a vendéglők, üzletek néhány percnyi sétával elérhetőek. Vendégeink a partner éttermeinkben 10 %-os kedvezményben részesülnek az étel- és italfogyasztás árából. Gondoltunk a kisgyermekes családokra is. Különféle játékokkal, etetőszékkel, gyermekággyal szolgáljuk a család kényelmét. Kerékpárjainkkal - melyeket ingyenesen biztosítunk - vendégeink bebarangolhatják a környék tájait, felfedezhetik látnivalóit.


Látogasson el újra hozzánk!

Visszatérő vendégeink számára - amennyiben közvetlen elérhetőségeinken vagy itt a honlapunkon foglalnak - az aktuális árlistában szereplő áraknál kedvezőbb egyedi árakkal kedveskedünk! Kérem kattintson ide:

https://bukfurdoapartman.hu/hu/foglaljon-most/Titi Family Vendégház Bükfürdő, Termál krt. 13.

A vidéki hangulatban átépített és berendezett Titi Family Vendégházunkat 2-7 fős családok, illetve mozgássérült vendégek számára ajánljuk. A ház földszintje teljesen akadálymentesített, kerekesszékkel könnyen megközelíthető és használható.

 


Titi Classic Vendégház Bükfürdő, Fűzfa utca 4.

A klasszikus hangulatban berendezett, modern eszközökkel rendelkező Titi Classic Vendégházban 3+1 fő kényelmes nyaralása biztosított. Amennyiben csak kettesben szeretnének elbújni a világ elől, szívesen látjuk Önöket a Titi Classic Vendégházunkban.

 


Titi Trendy Vendégház Bükfürdő, Fűzfa utca 4.

A trendi stílusú, modern belsőépítészeti elemekkel és bútorokkal berendezett, korszerű  eszközökkel rendelkező Titi Trendy Vendégházban 3+1 fő kényelmes nyaralása biztosított. E házunk különösen közkedvelt a fiatalos és modern ízlésű párok körében.<

 


Titi Verde Alpi Vendégház Bükfürdő, Juharfa sor 4.

Verde Alpi, azaz zöld Alpok. Vendégházunk külső kőfalával és belső faburkolataival az alpesi házak hangulatát őrzi. Az 50 m2-es földszint + tetőtér elrendezésű ház korszerűsítésén és csinosításán folyamatosan dolgozunk, de már most is kellemes pihenést biztosít akár 4+1 fő részére, Amennyiben családdal, vagy kettecskén, netán egyedül szeretnék átélni az Alpok adta megnyugtató életérzést, a legjobb választás a Titi Verde Vendégházunk.


Őri Vendégház Bükfürdő, Juharfa sor 11.

Gyógykúrára érkező vagy csak egyszerűen pihenni vágyó vendégeinknek ajánljuk Bükfürdő csendes nyaraló övezetében található, 2019. évben teljesen megújult nyaralónkat. A házban minden kényelem adott 5+2 fő számára.

 


Őri Deluxe Vendégház Bükfürdő, Juharfa sor 11.

Ezt a házunkat azoknak a kedves vendégeinknek ajánljuk, akik szeretik, ha a nyaralás alatt is együtt a család apraja-nagyja, és ide várjuk azokat kisebb baráti társaságokat, munkahelyi kollektívákat, akik szívesen szerveznek közös pár napos kiruccanást. Örömmel látjuk a nagycsaládosokat és az 1-2 gyermekes pihenni vágyó párokat is és minden olyan kedves vendéget, aki szállodai minőségű és mégis kellemes otthonos környezetben érzi jól magát nyaralása idején.
Vissza az előző oldalra!
Titi & Őri Vendégházak - MagyarTiti & Őri Vendégházak - DeutschTiti & Őri Vendégházak - EnglishTiti & Őri Vendégházak - Cseh